Kinderkoor Vetcool


De afgelopen maanden hebben wij gedurende een project van 3 maanden met een enthousiaste groep kinderen allerlei leuke liedjes ingestudeerd. Helaas kan het optreden van 20 november vanwege de Coronamaatregelen niet meer doorgaan, maar we hebben nog een leuke video-opname weten te maken en deze kunnen de kinderen aan hun ouders laten zien! 

 

Vanaf 11 januari tot aan de zomervakantie gaan wij weer van start!

Nieuwe kinderen zijn van harte welkom! Kom gerust even kijken bij een repetitie!

 

De koorrepetities zijn wekelijks (50 minuten) en vinden plaats op de maandagmiddag van 14.15u tot 15.05u in basisschool de Eshoek. Ook is er de mogelijkheid om extra solfège-lessen te volgen. Zie voor meer informatie, onderaan deze pagina.

 

Onder begeleiding van dirigent Gerard worden verschillende liedjes ingestudeerd van pop en musical tot een beetje klassiek. We besteden ook aandacht aan ritme en ontwikkeling van het muzikale gehoor. Momenteel telt het koor 12 kinderen.

 

Wil je ook meedoen? Meld je dan aan via ons contactformulier. Deelname is voor kinderen van groep 4 t/m groep 8. En wist je dat kinderen die individuele instrumentele lessen volgen bij onze muziekschool, vanaf januari gratis mee mogen zingen?!

 

Solfège-lessen:

Als extra naast de koorrepetities kun je op de muziekschool wekelijks in groepsverband solfège-lessen komen volgen van 30 minuten per les. Lijkt het je leuk om noten te leren lezen en te zingen van bladmuziek, dan zijn deze extra lessen wat voor jou! De beginnerscursus duurt een half jaar (21 lessen). Een vervolgcursus hierop is ook mogelijk. Start bij minimale groepsgrootte van 3 kinderen. Individuele lessen zijn evt. ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.