* Vanaf 1 september beginnen we na een warme zomervakantie weer met alle lessen! We zijn druk bezig met het rooster en iedere leerling krijgt hierover persoonlijk bericht. We volgen natuurlijk de ontwikkelingen van de verspreiding van het Corona-virus en houden ons aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM.

 

* Vanaf 18 mei gaan we weer individuele pianolessen geven op de Muziekschool! Leerlingen krijgen hierover per mail bericht. Blokfluit-/dwarsfluitleerlingen, AMV-groepjes en het koor kunnen helaas nog niet van start gaan. Hier hopen wij in september weer mee te beginnen.

 

* Met ingang van 16 maart geen muzieklessen en koorrepetities i.v.m. Coronavirus. Leerlingen houden wij via mail op de hoogte. Online muzieklessen (individueel) zijn mogelijk.


*  ons kinderkoor Vetcool gaat helaas niet meer optreden op Koningsdag. Het feest op de Brink in Annen is afgelast vanwege de Corona.


* Sinds januari geven wij ook muzieklessen op kinderopvang 't Oelenest in Annen! Hier geven wij op donderdag blokfluit-/dwarsfluitlessen aan kinderen die gebruik maken van deze opvang. Vraag ons of Cindy naar de mogelijkheden en tarieven!