* Vanaf 5 september starten de lessen weer! 

* Deze zomervakantie hebben we er een piano bijgekregen! 


* 22-6 Komend lesjaar vindt er een wijziging plaats in het lesrooster. De AMV-lessen zullen vanaf januari gegeven worden op de maandagen van 14.15u - 15.00u. 

 

*18-12 Vanwege strenge lockdown geen fysieke lessen t/m 14-1

 

* 16-12 Deze week hebben 11 AMV-leerlingen hun AMV-cursus afgerond! Gefeliciteerd Sterre, Elisa, Lynn, Marit, Bente, Janne, Jet, Jaap, Roel en Eef met jullie diploma voor AMV-vervolg!!!


* De voorspeelavond was een groot succes! Wat hebben de leerlingen allemaal goed hun best gedaan en mooi gespeeld!

 

* 26-11 Voorspeelavond gaat door!!!


* Afgelopen 2 weken hebben maar liefst 13 kinderen hun basis amv-diploma gehaald! Van harte gefeliciteerd Sterre, Elisa, Lynn, Marit, Bente, Janne, Thijmen, Morris, Marnick, Jet, Roel, Jaap en Eef!


* 19-6 Inmiddels zijn we weer in volle gang muziek aan het maken en aan het zingen op de muziekschool! Maar liefst 15 kinderen zijn gestart met de amv-lessen en de eerste liedjes op de blokfluit worden al gespeeld. 

* 23-3 Helaas zijn er nog geen versoepelingen van het kabinet voor muzieklessen t/m 20 april :-(  Dat betekent dat we doorgaan met de online lessen voor piano, blokfluit en dwarsfluit. De AMV-groepen moeten dus helaas nog langer wachten tot we kunnen starten...

Verdere verruiming lockdown nog niet verantwoord | Nieuwsbericht | Rijksoverheid.nl

Muziekonderwijs valt niet onder de contactberoepen die weer zijn toegestaan.

 

* 20-11 Deze week hebben 7 leerlingen hun amv-diploma behaald! Floor, Nina, Ilse, Floor, Toon, Niels en Lola van harte gefeliciteerd! 

 

* 4 -11 Fysieke lessen van leerlingen t/m 17 jaar gaan door; koorrepetities stoppen tijdelijk!

 

* 15-10 Update Corona: De fysieke lessen voor de kinderen gaan na de herfstvakantie gewoon door. Ouders mogen niet mee naar binnen! Indien de fysieke les vanwege afzegging door Corona-gerelateerde klachten niet door kan gaan, kunnen we de les online laten plaatsvinden!


* Vanaf 1 september beginnen we na een warme zomervakantie weer met alle lessen! We zijn druk bezig met het rooster en iedere leerling krijgt hierover persoonlijk bericht. We volgen natuurlijk de ontwikkelingen van de verspreiding van het Corona-virus en houden ons aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM.

 

* Vanaf 18 mei gaan we weer individuele pianolessen geven op de Muziekschool! Leerlingen krijgen hierover per mail bericht. Blokfluit-/dwarsfluitleerlingen, AMV-groepjes kunnen helaas nog niet van start gaan. Hier hopen wij in september weer mee te beginnen.

 

* Met ingang van 16 maart geen muzieklessen i.v.m. Coronavirus. Leerlingen houden wij via mail op de hoogte. Online muzieklessen (individueel) zijn mogelijk.